menu
Word Lid
Vlaams Belang Kortemark inmiddels uitgebreid tot een krachtig team

Sinds kort kunnen de burgers rekenen op een nieuw aangesteld afdelingsbestuur van Vlaams Belang. Onder leiding van voorzitter Kurt Meuleman wordt er, samen met het team, gewerkt aan een sterk alternatief. Dominiek Sneppe, federaal parlementslid uit Zedelgem en tevens ‘meter’ van het nieuwe afdelingsbestuur in Kortemark, zal hen hierbij ondersteunen.

Een van de werkpunten wordt de verkeersveiligheid in Kortemark, voor iedereen en in het bijzonder voor onze kinderen. “De inwoners zijn niet te spreken over het gemeentebestuur dat bepaalde ondoordachte uitgaven blijft maken. Het is onmiskenbaar dat er enorm veel geld wordt uitgegeven aan bijzaken terwijl heel wat wegen, fiets- en voetpaden in onze gemeente dringend nood hebben aan een opknapbeurt”, zegt Kurt Meuleman. Ook de algemene veiligheid en openbare orde, de gemeentebelastingen en de seniorenzorg zijn punten waar Vlaams Belang Kortemark nog veel marge voor verbetering in ziet.

Vlaams Belang Kortemark pleit er dan ook voor om echte volksraadplegingen te organiseren waarbij de Kortemarkenaar mee kan beslissen in belangrijke materie. Indien een meerderheid nee zegt, is het dan ook nee. Daarom vragen wij aan alle burgers om de noden, opmerkingen en tekortkomingen voor Kortemark door te sturen naar kortemark@vlaamsbelang.org.

Kurt wordt gesteund door Ronny Dewulf als ondervoorzitter, Katleen Deschagt als penningmeester en Ria Kimpe als secretaris. Ook Joshua Meuleman, Marie Chantal Tessier en Tijl Spinnewyn vervoegen het nieuwe afdelingsbestuur. Kandidaat-bestuursleden en/of militanten mogen zich gerust aanmelden via het eerder vernoemd emailadres of via de lokale Facebookpagina van Vlaams Belang Kortemark.

De opstart kadert in de meerjarige strategie ‘Missie 2024’. “Volgens de recentste peilingen wordt onze partij virtueel de grootste overwinnaar, ook op lokaal niveau moeten we met sterke kandidaten proberen gestalte te geven aan deze evolutie.

Het Vlaams Belang zal werken naar 2024 toe om een sterk alternatief te bieden aan de inwoners van de gemeente.

Afdelingsbestuur Vlaams Belang Kortemark

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF